tirsdag 30. mars 2010

Minner fra Spania

Det er under to uker siden vi kom hjem fra  Spania men det virker lengre siden... Det var en deilig tur med mange opplevelser med også en slappe-av-tur. Vi holdt til på Solkysten eller Costa del Sol som det heter der. Der hadde våren kommet og det var DEILIG å kunne bruke lette sko og jakke. Vi kunne til og med sitte i bare singlett i solveggen. Mmmmm....
Denne oksen ble satt opp flere steder i Spania som reklame for brandy for ca 50år siden. Nå er det et nasjonalsymbol og de 50tonns oksene av jernplater blir jevnlig vedlikeholdt å holdt i stand. 
Mamma og pappa hadde leid bil så det var lett å planlegge små og store utflukter. Vi tok en dagstur til Ronda "The city on the cliff". En av Spanias eldste byer. 
Vi dro også en liten tur til Mijas.
En liten hvit by opp i fjellet med trange gater og mye sjarm:)
Tenkte jeg skulle prøve meg som tyrefekter på den lille lokale tyrefektingsarenaen:-D
Vi kjørte også til Giberaltar hvor vi fikk en kjempe fin tur med en lokal guide som fortalte om Giberaltar's historie. Vi så de haleløse apene, dryppsteinsgrotten, festningen og den fantastiske utsikten. Hadde det hvert skyfritt kunne vi sett over til Afrika.
Tusen takk mamma og pappa for en kjempe fin tur vi fikk av dere:)

mandag 22. mars 2010

Hjemme igjen

På Fredagkveld kom vi hjem etter en herlig uke i Spania. Vi har opplevd så mye og spist masse god mat. Skal fortelle mer og vise bilder i neste innlegg. Men måtte bare vise dere dette:
Disse søte pulsvarmerne har jeg fått av CosiFanTutta. Du visste at lilla ville passer perfekt:) Tuuusen takk.
I tillegg til pulsvarmerne fikk jeg også en såpe som lukter mmmmm, rose. Igjen, tusen takk:) Ta en tur innom CosiFanTutta sin koselige blogg. Hun er en racer på hekkling og har en kjempe fin leilighet med en utsikt de fleste kan bare drømme om! 
Før jeg dro til Spania la min gode vennine negler på meg. Ble det ikke delikat? Jeg kan ikke ha så lange for da ville jeg stukket ut øynene mine når jeg skal ta ut linsene for kvelden, hehe. Ikke hadde det hvert så lett på jobb heller. Men denne lengden ble perfekt! Tusen takk Liv og takk for en kjempe koselig dag.
Liv har to blogger du bare må besøke. LivsRom som er en interørblogg med mange fine innlegg og inspirerende bilder. Dessuten har hun en giveaway også med trekkning 25Mars! Den andre bloggen er LivsStil som handler om makeup, negler, skjønnhetstips og andre innlegg vi jenter elsker. Dette er hun helt rå på siden hun er utdannet og jobber innenfor bransjen.
Kjenner jeg får mer og mer energi jo høyere plussgradene blir:) Her har det smeltet mye snø! Men ennå ligger det en god del igjen. Plutselig er det borte.
Tusen takk for alle kommentarer:)

lørdag 6. mars 2010

Bloggtom og reiseklar!

Hei og hopp.
Det går tregere og tregere mellom innleggene mine om dagen... Sitter ikke på pc'en i det hele tatt nesten. Er ikke sælig fornøyd når jeg kommer i sånne "gidda laus" perioder men vet det blir bedre:)
Tusen takk for ALLE koselig kommentarer. Skal sette meg ned en dag og ta en sikkelig bloggrunde. Blir inspirert og gira av de flotte innleggene som ligger å venter på meg der ute i blogglandia.
På Torsdag 11.3 drar samboeren min og jeg til Spania hvor mamma og pappa venter på oss. Det skal bli SÅÅÅ godt å komme bort fra snø og kuldegrader. Vi skal kose oss med vin på terrassen og tapas på border:-D Misunnelig? Blir nesten misunnelig på meg selv, hihi.
I dag kjørte gutten min og jeg til Mylla hvor vi gitt en 2 timers deilig skitur. -6 grader å masse sol, vi snakker påskevær her! Jeg fikk prøvd ut mine splitter nye ski og gutten min fikk prøvd skistrykejerne sitt pluss en hel masse voks, skismøring og annet klin, hehe. Men det ble kjempe bra. Så deilig å komme seg ut å bevege på seg. Nå skal jeg snart sette i gang å lage reinsdyrskav gryte til oss, nam!
Som bildene viser er det slutt på tulipanene og pærleblomstene mine...
Men like greit siden vi snart drar til S P A N I A:-D
Tror ikke jeg legger inn noe mer før jeg reiser. Men ikke glem meg... Kommer sterke tilbake når jeg kommer hjem propp full av vitaminer fra sola.
 Ønsker dere en god helg.
Related Posts with Thumbnails