onsdag 21. januar 2009

Tenk å ha en orginal...

Her er noen bilder av en av min favoritt kunstner Alfons Mucha. Han var den meste kjennte kunstneren fra Art Nouveau epoken. Han er vel kjennt som en plakatkunstner. Bildene hans har så mange detaljer i fine farger men virker alikevel ikke rotete.


10 kommentarer:

Thea sa...

Han har masse fine bilder. Kjøpte en kalender av ham når jeg var i Praha, som jeg skal ramme inn noen av bidene når jeg får tak i de rette rammene:) Var på en utstilling der med hans bilder også, var kjempegøy.. Har jeg takket for awarden jeg fikk? Tuuuusen takk... Er så gøy å få, og jeg har gitt den videre til andre fine blogger:)I denne kalde rusketiden er det så kjekt at noen tenker på en.. :)

Torill sa...

Veldig fransk! Kjøpte ein del plakatar når eg var i Paris, damene på bileta er så flotte! Når eg forhåpentlegvis får meg hus, skal damene opp på linje med alt anna eg har pakka nede i kasser...

Minmill sa...

De har stil disse bildene. Får litt French feeling av dem. Så på innlegget under at du har prøvd deg på decopage. Så fint brettet ditt ble. Ordentlig gøy med bra resultat.
Ha en fin lørdagskveld...

Fru Keilegavlen sa...

Mange flotte bileter og ein flott blogg du har! Ynskjer deg ei fin helg vidare!

Tone Yvonne sa...

Flotte bilder.
ER veldig svak for smykker fra denne perioden......

Art Nouvau er noe helt for seg selv :o)

ha en flott dag!!

CosiFanTutta sa...

Hei, du har ekslusiv smak, Anka :o)
Må like noe som du kan kjøpe på Ikea, vettu, hehe.

Jeg har konkurranse på gang på bloggen min (endelig var jeg tilbake). Håper du vil være med!

Hejdå

Anne sa...

Artig! Jeg må vise dem til mannen min med en gang. Han er veldig begeistret for den perioden. Faktisk er huset vårt i den stilen, og vi ha blant annet tapetsert med Morris-tapet fra den engelske Jugend-stilen. God uke!

innendørs sa...

Ah, elsker Mucha jeg også!!:) herlige bilder!! Har kommet bittelitt bilder fra deg der bildehyllen min nå, men ikke fått tak i noen tilfredsstillende speil ennå, så det bildet må du nok vente litt lenger på! Har du fått til noe fint med din?

Har forresten en liten utfordring til deg hos meg...om du vil:)

LillaLykke sa...

Det venter en award og en utfordring til deg, inne på bloggen min! :)

Gamlå sa...

Forstår godt at du liker han!! Bildene er så fine så fine.

klem fra Gamlå

Related Posts with Thumbnails