torsdag 12. februar 2009

Hodebry!

Jeg har et tidligere innlegg med disse rammehyllene som jeg satte opp før jul. Jeg spurte om tips på hva jeg kan fylle hyllene med. Takk for mange gode råd:) Det begynner å komme seg men snakk om hodebry! I en hver interiørbutikk jeg er ser jeg etter noe å ha i hyllene men ikke lett å finne noe som ikke er mer enn 3 cm bredt. Arg!
Så rammer var jo noe som bare måtte få plass på hyllene.
Teksten under hyllen står det: " Take time, while time is, for time will away..." Håper å finne en tekst på norsk etter hvert:) Liker det best.
Trenger å få inn litt farge etterhvert.
Den søte lille vasen med eføygrenen i kjøpte jeg på Zanz.
Bildene er postkort jeg har kjøpt. Skal bytte dem ut etterhvert med gamle familiebilder.
Fatet og sølvhjertet fikk jeg i julegave. Tror jeg skal unne meg en bokstav etterhvert også:)
Nå skal jeg snart på jobb. Gradestokken viser -20 grader, da er jeg evig takknemlig for at gutten min fyrte opp før i peisen før han dro:) Koser meg med kaffe og har slukt en deilig omelett, mmmmm! Vi kan å kose oss:)

12 kommentarer:

Thea sa...

Synes hyllen begynner å bli bra jeg:) likte godt det sølvfatet.. kjekt når du får dine egne familieklenodier i glass og ramme også... Og en bokstav hadde blitt superfint det også.. Men om du er som meg, så finner du masse, ETTER at du har fyllt opp hyllen og har satt innkjøpsstopp hehe... Flott blir det uansett tror jeg:)

Huset på kollen sa...

Synes du har stylet hyllene bra jeg, og fine rammer med bilder sammen med litt blomsterstæsj er og blir en sikker vinner spør du meg :)Hørtes ut som digg lunsj, ha en fin helg (snart!!!)!

charm design sa...

nå ble det jo kjempe fint,skjønner at du har strevet med disse hyllene.Men nå er du vel fornøyd....god helg

Nita sa...

Syns hyllene ser bra "møblerte" ut nå jeg, du skjønner sikkert hva jeg mener :)Det sølvfatet gjorde seg der oppe.
Noe som slo meg da jeg så bildene: har du prøvd med en krans (oliven, eukalyptus e.l.) på den nederste hylla? Bare et forslag :)

A-H sa...

Så fint du har pyntet på hyllene:)
Ble kjempefint med tekst under, er også enig i at norske tekster gjør seg!
Ha en fin helg:)

Anneli sa...

Hei på en søndag (:
Så hyggelig at du likte sjokoladeesken <3
Jeg har svertet kantene på esken med stempelsverte (distress ink - valnut stain), det får den til å se litt gammel ut..
Har du lyst på en sånn, kan vi jo gjøre et bytte..?
Liket godt det bildet du har malt til badet (:

Jeg har også kjøpt meg sånne bildehyller. Den ene har fått plass på "ny"rommet til sønnen i huset og den andre skal vi ha på vårt soverom. Jeg har kjøpt bokstaver fra Panduro, LOVE, til å ha på vår hylle <3

Ha en fin søndag!
klem <3

Livy sa...

Heisann!
Så stilig med rammehyllene - utrolig fint med teksten under! Jeg sliter litt med hva jeg skal ha på mine rammehyller annet enn rammer - det meste jeg har er for bredt. Men her fikk jeg mye tips - takker!

Håper alt er bra, og ønsker deg en fin søndag!

Klem fra Livy

Memories sa...

Synes hyllene ble kjempefine. Likte godt det sølvfatet og de svarte rammene. Blir sikkert veldig bra med en bokstav også.
Jeg har litt samme problemet som deg, har to hvite bildelister som jeg kunne tenke meg å "møblere" med litt forskjellig. Men de er jo så smale så det er jo så begrensa hva som får plass der. Synes du har løst det kjempebra!

charm design sa...

Tusen takk for din søte komentar,får jo så god selvtillit av deg.....håper du får en fin uke.Her på Østlandet starter vi vinter ferien.Og vi reiser en tur syd over på tirsdag.

Alven sa...

Hei :-)

begynner å bli bra nå :-) Likte veldig godt sølvfatet :-)

Ønsker deg en fin tirsdag :-)


klemmer

Gamlå sa...

Heisann

Gamlå har våknet opp fra bloggtørke og da måtte hu bare innom en tur til deg for å se på hva du har bedrevet med i det siste, og her var det masse spennende lesing og bilder!

klem fra Gamlå

Torill sa...

Synest du er flink eg. Du finn nok det du leitar etter til slutt. Roma vart ikkje bygd på ein dag veit du :-)

Related Posts with Thumbnails