fredag 15. mai 2009

kommer sterkere tilbake

Nå går det tregt mellom hver gang... Men pc'en har hatt bedre dager. Den er så treeeeg at jeg blir gal! Har så mye å vise... Ny terrasse.... nymalt hus.... litt puter og borddekking... Men det kommer, lover!
Kos dere i sola:) Ha en fin 17 mai!

5 kommentarer:

♥bagatellar♥ sa...

Huff da:-( Høres ut som min gamle da den sang på siste verset, gikk ikke lenge før den takket for seg og reiste til laptopphimmelen.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

føler med deg. trege pc'er er virkelig til å blir sprø av. Vi hadde jo en slik på hytta, og jeg ble så irritert at det var, for fredens skyld, best å holde seg langt unna hele pc'en. Fikk gjort mye annet da:)

Men ta det med ro. vi går ingen steder. her er hvertfall jeg og venter på å få se bildene.

Ha en flott 17.mai helg
:)

Torill sa...

Eg har gjort/skal gjere to ting som gjer at pc'en min ikkje vert så treig lenger.

1. Fjerna oppstartsprogramma (trur det heitte det). Dvs alle ikona som ligg nederst på høgre side er fjerna bortsett frå dei nødvendige.

2. Sletta unødvendige bilete, overført bileter på ekstern harddisk og brent bilete på cd. Det siste held eg på med. Likar å ha to eksemplar av bileta. Skal også bestille papirversjon. Først då tørr eg å slette bileta på maskina.

Men det kan vere at det er andre ting som gjer maskina di slit. Eg er ingen datakyndig. Gler meg til du kjem sterkare tilbake :-)

Torill sa...

Har dokke så mykje sol enda? Her regnar det, det er så trist! Håper du snart er tilbake :-)

網路少女露點自拍 sa...

熱舞視訊聊天室
免費成人影音
a片成人網站
無碼h動漫
無碼h動漫
免費a片卡通電影
成人自拍裸照
情色影音網
無碼h動漫

Related Posts with Thumbnails