onsdag 10. juni 2009

Hytta "vår"

Når vi bodde på 40kvm i blokk var det en drøm å tilbringe helgene et annet sted enn i den trange leiligheten. Å kjøpe hytte kunne vi jo bare drømme om, det samme med å leie hytte på åremål men vi var så heldig å kom over et godt tilbud. Vi fikk denne hytta til fri bruk mot at vi holdt den ved like. De betaler for alle materialer å vi gjør jobben. Lurt, ikke sant?

Sånn så hytta ut... Hadde ikke fått pleie og omsorg på lenge, stakkars.

Men se så bra det ble! Vi beiset hele hytta og malte vinduer, møner og enden på tømmeret hvitt. Til og med taket fikk et strøk bengalakk. Hytta er over to plan så den er stor. Vi har ikke strøm eller vann, noe som er helt greit. Det er jo litt av sjarmen da! Går med en del lys da:)I kjøkken vindu har jeg markblomster som jeg har plukket rett utenfor døra. Masse sauer rundt hytta. Det kan jo være koselig det også hadde det ikke hvert for all møkka...

Som sagt, ikke noe luksushytte. Men syns kjøkkenet er så koselig. Sikkelig gammelt med lav kjøkkenbenk og hjemmesnekkra innredning.

Det ligger noen skatter her også, som denne voksisenga. Den skulle de kaste (!) men jeg fikk reddet den i siste liten:) Merk: Gammelt bilde ja... er ikke rødtopp nå lengre, hehe.

Hytta er en gammel seter og det tar ikke lang tid å gå opp på snaufjellet. Nydelig utsikt!

En stund siden vi har hvert på hytta nå...
Må si jeg savner det litt etter å mimre til disse bildene:)

11 kommentarer:

A-H sa...

Så koselig! Gjett om den hytta er glad for at dere kom:)
Nydelig seng:)

LIVS LYST sa...

Så herlig da!

Hilsen Liv

CosiFanTutta sa...

Heeei, kjekt å høre fra deg. Hytten ble kjempefin!! Ja, tenk du har vunnet. jeg har 365 dager på meg, så ikke begynn å kikk i postkassen ennå, hehe. Jeg trenger navn og adresse til bkl_35@hormail.com

Cosi-klem

♥bagatellar♥ sa...

Så deilig å ha ein slik stad å reise til, trur eg hadde slete på 40m2.. Har alltid hatt god plass å bu på, så har vore heldig slik. Tenk å skulle kaste ei slik skjønn seng, men det er vel slik at dei ser på det som gammalt skrot og me synes det er ein skatt. Godt du fekk redda den:-)

Torill sa...

Så herleg, akkurat slik eg likar hyttene. Då er ein der nokre få dagar før ein lengtar heim til do og dusj, og det er vel heile vitsen? Fin jobb dokke har gjort så langt og vakker natur. Kvar er det hen? Savnar sommar. Temperaturen vil berre ikkje stige i år...

A Seaside House sa...

Kjempekoselig sted å koble av! Ha en riktig god helg:)

Gamlå sa...

Så heldige dere er da!! men dere er velfortjent å få bruke en slik flott hytte som dere gjør!! Skal si den er blitt flott!!

Er sikker på at både dere og hund trives der!!

God helg fra Gamlå

charm design sa...

Så utrolig koselig liten hytte.Dere har jo vært kjempe heldig som får lov til å ta vare på denne lille perlen.

Solveig sa...

HEi hei:)
Jeg(vi) bor selv bare på 45kvm så jeg kan tenke meg denne plassen kom godt med før dere fikk et stort hus:)
Så utrolig god løsning! Greit å holde på litt mot å få lov til å bruke den;) Ser ut som en helt fantastisk plass. Tenker dere koser dere godt der:)

Ønsker deg ei super ny uke.

CosiFanTutta sa...

Hei igjen

Det skal selvsagt være bkl_35@HOTMAIL.com ikke hormail, men det skjønte du kanskje, hehe

Ha en fin kveld

Minmill sa...

Å gisp, dere har jo vært superheldige med denne dealen. Jeg hadde virkelig blitt glad for en slik ordning. Så fint at du fikk reddet senga, de er jo så fine de sengene. Er det baby på gang eller? Hi hi.

Ha en fin kveld videre. Minmill

Related Posts with Thumbnails