torsdag 30. juli 2009

Noen som vet?

Har planer om å flytte tv'en opp å lage en koselig tv-stue der. Har bestillt en sofa til som skal få plass i (den ekte) stua nede. Har en treseter der nå + en stol og det er faktisk litt lite sitteplasser når vi har gjester. Men med en to seter til blir det nok bra.
Men nok om stua nede for det er oppe jeg lurer på nå. Har en vegg jeg har lyst til å kle med gammel værbitt panel eller gammel malt panel som er slitt, gjerne litt krakkelert/flasset... Skjønner?
Noen som har tips om hvor jeg kan få tak i dette eller "lage" det selv?
Se på det bilde... det er stilig da!
Tuuuuusen takk for svar og hilsner.
PS: Sa at neste innlegg skulle bli fra kontoret/gjesterommet men så ble det ikke... blir neste da!

7 kommentarer:

Tone Yvonne sa...

Hei :o)

Hos panduro får du kjøpt krakeleringslakk :o)

Vet ikke helt hvordan den fungerer med vanlig maling, men det er verdt ett forsøk :o)

Ha en rikitg god helg :o)

Loise sa...

Har ikkje forsøkt krakeleringa som dei har på panduro, men skal du ha tak i gammal malt panel så bør du vel kanskje leite etter hus som skal rivast eller renoverast. Vil du ha grått værslitt panel skal ein bruke jernsulfat eller noko sånt, huskar at Irina i Mitt hus ditt hus har gjort det med panelen. Det får ein tak i der dei sel maling, er eit pulver ein blandar ut sjølv. Har du forsøkt å søke på metodar for å krakelere på nettet? Lurer på om det finnast fleire måtar å gjere det på slik at resultatet vert forskjellig, mønsteret altså...

Torill sa...

Synest værbitt tre e kjempefint, flassa maling derimot klare eg å styre mi begeistring for. Du får høre med ei malerforretning, kanskje dei kan svare deg? Veit at ein del tresortar vert grå med tida, men dette veit eg ingenting om...

Alven sa...

Hei :-)

Finnes noe som heter krakelerings lakk...men de er kanskje ment for mindre flater... Får kjøpt det på panduro hvertfall :-)
Blir sikkert fint og spesiellt med en slik vegg :-) Ser nå at noen har skrevet det tipset før meg her :-) Ja ja :-)

Ha en fin kveld og helg :-)

Synnøve sa...

En om du får tak i treverk fra en gamel låve eller stabur?
Så fine gamle bøker du har fått av bestefaren din.


Ha ei fin uke:)

GundaM sa...

Lykke til på jakten etter panel, jeg fant jo etterhvert og det var i nermeste slekt etter å ha leita et halvår;)
Nydelig det skapet var i panel,)

Kos deg videre Anka,)

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Så gøy å se at du skal ha "værbitt" panel. Det skal jeg ha på et nytt toalett som vi holder på å bygge. Mannen min tok panel som er beregnet til utvendig bruk og splittet det så det ikke skulle bli så tykt. Så har jeg tenkt å lasere med en lasur fra Jotun som heter "Drivved". Du burde se på den. Men jeg har ikke tenkt på noe krakelering. Lykke til!
Hilsen ¨fruTicosus¨

Related Posts with Thumbnails