søndag 25. oktober 2009

Slutten på en deilig helg

God kveld. Nok en helg snart over. Rart hvor fort Lørdager og Søndager går... Kan ikke mandag og Tirsdag gå like fort? Dette har hvert en deilig helg hvor vi har fått ladet batteriene og kommet oss på bena etter influensa og forkjørelse som hører med til denne årstiden.
Eføyen som jeg har plantet i ett lite Norgesglass begynner virkelig å vokse seg stor og fin. Eføy er lett å få til og veldig dekorativ syns jeg dessuten passer til den stilen 95% av oss bloggere har:-D
På bordet har jeg de gammle bøkene jeg fikk av bestefar. Sammen med den stooore blomsten min (som jeg ikke husker navnet på i farta) Og selvfølgelig lys! Glass og tre er så fint å kombinere. Er veldig på naturen-inn-i-hjemmet-bølgen :)

Ute regner det og det er så surt og kladt... men jeg liker det jeg altså (ja, alt med måte da!) Men da kan jeg sitte inne med god samvittighet. Dessuten en god grunn for å fyre i peisen.

Har kjøpt meg et stort "sølv" fat. Der får jeg plass til så mye stæsj;)

Hallvard henger fornøyd på veggen og passer på stua vår.

Nok en lykt... Denne har "betong" bunn. Gir fint lys. Den er såpass stor at den kan stå på gulvet og lyse opp en mørk krok. Nå har jeg bakt eplekake som jeg skal ha med på jobben i morgen. Det er faktisk min første dag på jobb i morgen eller det vil si på samme jobb men nytt sted. Gleder meg:) Ønsker alle en super uke.

4 kommentarer:

Anneli sa...

Mmm.. ja det er deilig å kose seg inne med levende lys og fyr på peisen :)
Eføy kan være en grei plante, men jeg har vært uheldig et par ganger å fått spinn på mine :( Ergelig når det sprer seg på de andre plantene man har! Men som oftest bukker mine planter under av vannmangel.. Uops!

Ha en strålende ny uke!
Nå skal jeg finne senga Zzzz
Klem fra Anneli <3

Tusen takk for at du alltid legger igjen så fine kommentarer!

A-H sa...

Ja innekos er veldig koselig!!
Godt å pynte opp inne i denne årstiden!
Ha en fin uke1

Torill sa...

Heldige kollegaer du har :-) Bra du er frisk igjen.

Liv sa...

hei hei, så fin bloggen din er!! Masse inspirasjon her altså :-) Jeg ble jo sittende å lese hele, og det var jo kjempegøy å se fra dere bygde huset!

Jeg tør nesten ikke vise frem min, for den er jo så nyfødt da... men ok, her er den *hihi*

Håper du får en super dag, og at vi sees snart, jeg er i ferd med å bli frisk! JIPPI!

*stor klem*

Related Posts with Thumbnails