onsdag 11. november 2009

Juleshopping hos Zanz

Mandag 16 November fra kl 18.00 til kl 21.00 er det juleåpning hos Zanz med tradisjonell julemusikk,
 gløgg og pepperkaker:) Zanz ligger i Storgata 5b, 2000 Lillestrøm.
Det blir også trekning av flotte premier fra Lillann Svendsrud, Solveig Skogseide, www.countrygarden.no og www.sagenvintagedesign.no

For dere som ikke har hvert innom Zanz anbafaler jeg det på det sterkeste! Har du ikke mulighet for å besøke butikken så er nettbutikken også kjempe bra:)

Er så i julestemning, håper jeg ikke er alene om det. Får vel vente litt med julepynt og kaker, hehe. Men julegaveshopping er i gang. Ønsker alle en gooood dag.

8 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Så bra tips! Har tenkt å ta meg dit mange ganger men aldri fått det til. På mandag SKAL jeg dit!

Og visste du at blomster er dyrt i Norge fordi vi ikke er med i EU og at det er importstopp av f eks roser seks måneder i året?

Bra for gartnerne, dårlig for kunden...

Hvis du drar til Sthlm må du gå til Hötorget. Der er det et makaløst utsalg av friske blomster til like makaløse priser. *lengter hjem*

Kram kram

Liv sa...

oi, det må noteres, det visste jeg ikke. Supert tips da :-)

Synnøve sa...

Zans høres ut som en drøm for oss som er litt over middels interisert i interiør:))

Ønsker deg ei fin helg

Klem

sandra sa...

masse fin julepynt der!! Tusen takk or di hyggelige kommentarene du legger ijen his meg! veldig koselig:) god helg til deg:)

by Siv sa...

Aiai
Skulle ønske jeg bodde litt nærmere ja :)
Kos deg litt for meg også!
Ha en fortreffelig kveld
*Siv*

Nostalgia sa...

Skulle så gjerne ha vært der, men ltt langt å reise...

Ønsker deg en fiiin fredag !
Klem, Nostalgia

Minmill sa...

He he, ikke vent med julepynten, men gjerne vent med kakene. Julepynt kan jeg gjerne ha i god tid før jul, men en sakte opptrapping er bra. Noen retrostrømper passer fint nå i November (ref. innlegg hos meg nylig). Kakene kan fort legge seg på hoftene og rumpen, så det bør vi vel holde igjen til desember. Gleder meg til å kjøre på med julekaker mm.

Takker så mye til deg for tipset om lilla spraylakk. Bloggingen fører til at jeg får så mange flotte tips, men dette tipset skal jeg ta i hu. Jeg har ikke vært og handlet lilla spraylakk enda, men jeg kommer til å gjøre det. Takk for at du gav meg svar, kjære deg, og i tillegg takk for søte kommentarer på min blogg. Er glad for at du er der du er med din blogg.

A-H sa...

Ja der skulle man så absolut vært, er i skikkelig julemodus kjenner jeg, og gleder meg til å bare kunne slippe julen ut!

For en tid vi har i møte:)

Klem

Related Posts with Thumbnails