tirsdag 19. august 2008

Da er leiligheten ute for salg. Må si det var litt rart og se bildene. Alt mikk-makk som gjør det persolig måtte bort. "Just another apartment on Finn" Skjønner jo det da. Men jeg er veldig fornøyd med mitt første bosted, håper den er "sellbar" Det er samboeren min som har pusset opp nesten alt, han er så flink:-* Han har pusset opp badet, kjøkkenet og resten. Mange kvelder etter jobb. Tusen, tuuusen takk:)

6 kommentarer:

Torill sa...

Vi har også leiligheta vår på Finn.no, og den er sjølvsagt upersonleg slik som alle må vere. Synest eigentleg det er kjekt å sjå salgsannonser som har personleg preg så lenge det er ryddig og ikkje innheld for mykje nips og stæsj.

Det blir eit kjempefint hus dokke får. Lykke til med innspurten.

Hulda sa...

Så flott hus dere bygger, i en nydelig, nostalgisk stil. Vi har også planer om husbygging, og drømmer om hus i samme stil.

My home is my Castle sa...

Lykke til med salg :)
Blir spennende for oss begge nå fremover ;)

Kle

Solveig sa...

flott leilighet! den må gå unna som boller med smør, håper du får en god pris også!!

Solveig sa...

hei! har lagt inn linken din, beklager så mye, der har det skjedde en glipp. ble endel tull denne uke, og håper jeg hadde ordnet opp i alt, så veldig glad du gav tilbakemelding:):)

CosiFanTutta sa...

Hei anka, håper ikke denne kommer to ganger, Litt ny på dette. Kjekt at du besøker bloggen min. Har ikke så mye trafikk ennå, så det er SÅ trivelig npr noen stikker innom.
Interiørtesten på siden min er artig, men mitt problem er at jeg får ny stil hver gang jeg tar den :o)
Altså ikke helt på plass stilmessig. Hva fikk du for slags stil? Jeg er stort sett minimalistisk, enten minimalistisk chic, eller zen eller country, hehe. Liker siden din, fordi jeg synes det er SÅ kjekt å se proskejter ta form - jeg legger deg på favoritter og tar turen innom deg igjen. Du har fine bilder!

Related Posts with Thumbnails