søndag 31. august 2008
I helga har jeg hvert på hytta. Der foregår det små og store prosjeker. I sommer pusset mamma og pappa opp gangen. Malte furuvegger lyse og det samme med dørene. De ble sååå fine. "Rutene" i døra er av sponplater og her tapeserte de med noen rester fra tapeten i stua. Ble det ikke fint?! Skiftet også ut dørhådtakene med disse som passet perfekt. Flinkinger:)

9 kommentarer:

CosiFanTutta sa...

Veldig fint, ble det! Kreativitet ligger i familien, skjønner jeg :o)
Jeg har hatt en rolig helg, derfor mye nytt på bloggen min.
Ha en fortsatt fin dag!

Gamlå sa...

Gratulere så masse med salget av leiligheten. Tenker at dere er glade!! Så fine dørene ble.
Gamlå

CosiFanTutta sa...

Hei, takk for besøk på bloggen min. Padling er superkjekt. Jeg har aldri gått rundt, det skal mye til! Hvis du bor i nærheten av sjø eller vann så må du ikke stusse et øyeblikk! Ikke helt sikker på hva du mener med å "snu" den :o) Tenker du på om jeg kan eskimorulle? Isåfall kan jeg ikke det,hehe
Når jeg flytter på landet skal jeg ha hund, har jeg tenkt!

Anne sa...

Fant deg via Gundam, flott da gitt, nå skal det snokes her ja
:-)))

CosiFanTutta sa...

Eskimorulle er vanskelig, og har til nå ikke hatt brukt for det. Jeg har hjul på kajakken slik at jeg kan trille den ned til sjøen, men klarer ikke selv å få kajakken opp på et biltak, eller bære den langt. Den veier 27 kg og er laaaang og uhåndterlig :o)
Kajakken kostet 10.000,- med alt utstyr og et kurs inkludert. Under halvparten av det hunden til en venninne kjøpte for litt siden :o) Koster litt å kjøpe, men er en billig hobby sånn sett.
Har vokst opp med hund og vet hvor mye selskap det er i de :o)

♥bagatellar♥ sa...

Ble nydelig med tapet i speila i dørene, litt av ei forvandling frå lite pene billigdørere må eg sei. Grattis med solgt leilighet og nytt hus, spennande å følge med på utviklinga. Går så utruleg fort med sånne modulhus, kjempesmart:-D

Anonym sa...

Så fin blogg du har, hit kommer jeg gjerne igjen! Gøy med salget og at samme par økte så bra samme dag, morsomt!

Marianne sa...

Gratulere med salg av leilighet, det høres veldig spennende ut. Jeg liker dørhøndtakene så godt, kan jeg spørre hvor de er kjøpt?
Hilsen Marianne

innendørs sa...

Grattis med salg!! Dørene ble kjempefine, god ide!!!:)Gleder meg til å se flere bilder fra husprosjektet deres...

Related Posts with Thumbnails