onsdag 22. oktober 2008

Det begynner å flaske seg:-D

Hei, hei! Nå har vi fått lånt mobilt brevbånd så da må jeg jo benytte sjansen til å legge ut litt bilder. Takket være pappa'n til samboer'n som er på besøk denne uka har de kommet et stykke på vei med garasjen. De har også fått satt inn peisen, vedovn eller hva det kalles. Lækkert ble det hvertfall! Gleder meg til vi kan kose oss forran peisen:) Har tapesert en vegg i stua, her kommer det bedre bilder etter hvert som så mye annet.
Dette flotte vitrineskapet fikk vi av søsteren til samoer'n. Skal tapesere bakveggen inni med resten av tapeten.

Spisestua er også i hus. Den er d*** lekker:) Noen som vil komme på middag???
Tapesering går faktisk veldig fort! Nå er ikke dette den største veggen men var ferdig på et par timer. Når vi får litt med belysning i stua blir dette så kult.

Men jeg trenger litt hjelp.... Gardiner.... har ikke funnet noe jeg liker... Enten tror jeg jeg vil ha tynne brune eller så går jeg for noe lyst. Noen som har noen tips? Kan også være stoff så jeg kan sy selv (eller... søster kan du hjelpe da? *smiske smiske*)

4 kommentarer:

lavendel mio sa...

Hei. Du har masse spennende å glede deg til i ditt nye hus.Ser kjempefint ut. Ha en nydelig kveld.

Gamlå sa...

Heisann. Så kjekt du er på nett igjen!! Har ventet på innlegg fra deg:).
Her går det unna ser jeg. Garasjen nærmer seg ferdig snart, og ovnen den var stillig. Kan tro dere skal kose dere foran den når det knitrer fra vedkubben og varmen og lyse sviver ut i rommet. Nydelig spisestue, kommer gjerne på middag jeg:).

Tapeten var lekker. Hadde nok i tvil jeg også hva jeg hadde valgt. Nå i mørketiden så hadde det vært flott med brunlige som du sier, og til sommeren lyse. Gleder meg til du viser mer fra det nye hjemmet deres.

klem fra Gamlå

celines sa...

Så utrolig fint det blir Spanky!!! Gleder meg til middagsdate hos deg!
Gleder meg masse til å se huset:)

CosiFanTutta sa...

Hei du, gardiner kan jeg ikke hjelpe deg med. Er gardinløs selv, jeg

Related Posts with Thumbnails