søndag 26. oktober 2008

Litt bilder

Søndag kveld... Denne siste fri uken min har gått så fort. Men det skal bli godt å komme tilbake på jobb å se hvordan hverdagen blir i huset. Her er et par bilder fra kjøkkenet. Det er det rommet som virkelig er flyttet inn i. Har fått prøvd ut både induksjonskoketoppen og komfyren. Vi begge syns det er litt stas å lage mat om dagen, hehe.


Her er terassedørene, de eneste som har fått gardiner. Vil ha andre gardiner i resten av stua. Men som sagt før, ikke lett. Tips tas i mot;)


Har hvert så heldig og fått noen innflyttningsgaver også;-) Fikk to av disse lyslyktene av søster'n med fam til samboer'n. De fikk plass i vinduet. Kjmepe søte. Den lange, store, flotte orkidèn fikk jeg av min søster med fam. Den har står nå på spisebordet og pynter opp:)


Har jo helt fint klart å unne meg noe selv også da, ikke så vansklig. Løperen og stettkrukken kjøpte jeg på Indiska. Lysese er fra IKEA,. Lukter så godt og brenner lenge.
Ønsker dere en riktig god uke

10 kommentarer:

fru vims sa...

stilig kjøkken! og særlig ventilatoren :)
og den knivmannen er superkul! :)

ønsker deg ei fin uke!

CosiFanTutta sa...

Heisan, nydelig kjøkken med sånn hypermoderne vifte!! Gleder meg til flere bilder i dagslys :o) Gardiner kan jeg ikke hjelpe med, sorry. Mission Impossible
God natt

Bakketun sa...

Stilig!! :)

Klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så fint det ble. Ja, en føler seg litt "konge" når en kokkelerer rundt i helt nytt kjøkken;)

Gamlå sa...

Heisann

Ikke rart dere liker å lage mat på et slik FLOTT kjøkken.

Ha en fin kveld
klem fra Gamlå

Torill sa...

Så kjekt du begynne å få det. Eg er veldig glad i liftgardiner. Det frigjer plass og gir meir luft til rommet synest eg. Også lett å ta opp og ned. Likar ikkje lameller og persienner, men det er min personlige smak. Du skal jo finne din og det vert spennande å sjå fortsettelsen.

charm design sa...

Så fint det blir hos dere,gleder med til å se fler bilder.

Veronica sa...

Så deilig med nytt kjøkken!!!
Skjønner at det er kamp om hvem som skal lage mat nå :)
Her er det pent være og snødekke, så i dag blir det først litt shopping, og belønning til lille J hvis han er flink når vi er ute og handler, er at vi skal ut og ake :) Noen lokkemidler må man ha!!

Ha en GOD helg :)

home 4us sa...

Flott kjøkken. Vi har planer om nytt kjøkken vi og og du kan tro jeg gleder meg:)

Himmelblaa sa...

Hei! ja, nå sitter jeg her og lurer på hvor ærlig jeg skal være angående orkideene mine som du kommenterte... Saken er den at jeg dreper hver eneste orkidé som kommer inn i stua vår. Blomstene faller av en etter en. Derfor er blomstene i bloggen min kunstige. De kosta omtrent like mye som en ekte orkidé, men de kommer til å vare mye lenger, he, he. De ser helt ekte ut også, og det er jo et pluss!
MEN: foreldrene mine har verdens flotteste orkidéer - som er ekte- og deres råd er å sette dem i et nordvendt vindu (altså ikke så mye sol på seg, men likevel mye lys)og i tillegg bruke orkidégjødsel. Har også fått råd om å ta vare på kokevannet til egg, avkjøle det og dynke plantene i det.
Mitt problem er at jeg ikke har nordvendte vinduer i stua mi, dermed tar sola livet av plantene... Lykke til med innflyttergaven i allefall!

Related Posts with Thumbnails