mandag 22. mars 2010

Hjemme igjen

På Fredagkveld kom vi hjem etter en herlig uke i Spania. Vi har opplevd så mye og spist masse god mat. Skal fortelle mer og vise bilder i neste innlegg. Men måtte bare vise dere dette:
Disse søte pulsvarmerne har jeg fått av CosiFanTutta. Du visste at lilla ville passer perfekt:) Tuuusen takk.
I tillegg til pulsvarmerne fikk jeg også en såpe som lukter mmmmm, rose. Igjen, tusen takk:) Ta en tur innom CosiFanTutta sin koselige blogg. Hun er en racer på hekkling og har en kjempe fin leilighet med en utsikt de fleste kan bare drømme om! 
Før jeg dro til Spania la min gode vennine negler på meg. Ble det ikke delikat? Jeg kan ikke ha så lange for da ville jeg stukket ut øynene mine når jeg skal ta ut linsene for kvelden, hehe. Ikke hadde det hvert så lett på jobb heller. Men denne lengden ble perfekt! Tusen takk Liv og takk for en kjempe koselig dag.
Liv har to blogger du bare må besøke. LivsRom som er en interørblogg med mange fine innlegg og inspirerende bilder. Dessuten har hun en giveaway også med trekkning 25Mars! Den andre bloggen er LivsStil som handler om makeup, negler, skjønnhetstips og andre innlegg vi jenter elsker. Dette er hun helt rå på siden hun er utdannet og jobber innenfor bransjen.
Kjenner jeg får mer og mer energi jo høyere plussgradene blir:) Her har det smeltet mye snø! Men ennå ligger det en god del igjen. Plutselig er det borte.
Tusen takk for alle kommentarer:)

9 kommentarer:

Nostalgia sa...

så flott å høre at turen var fiiin :-) skulle gjerne ha rømt fra dette været og kommet hjem til grønne plener og sol :-)
Nydelige pulsvanter og såpe. Var så heldig å være med på denne Pay it forwardomgangen jeg også og fikk lysegrå pulsvanter..Nydelige :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem, Nostalgia

sandra sa...

mmmmmmmmmmmm.... spania en uke hadde ikke vert feil!! Flotte negler:) maten smakte som bare d;) fin uke til deg!

Familien i Fjellborg sa...

Velkommen hjem du også - kom hjem fra Lanzarote fredag vi. Håper været var bedre enn før du dro - var det ikke så at det var ganske så lav temp da ? Vi hadde en uke med sol og god mat og drikke - så mye overskudd og et par ekstra kg har jeg tatt med meg hjem.
Blir spennende å se bilder.
hilsen anita s

Tulip sa...

Koselig å ha deg tilbake!

Nydelige negler,
minner jeg om mine da vi giftet oss....
men de fikk ikke sitte lenge,
for følte ikke det var meg
etter at festen var over!

Koselige pulsvanter:)
Klem

Ruths datter sa...

Så deilig dere må ha hatt det da. Godt med litt varme under vingene. Velkommen tilbake

Synnøve sa...

Velkommen tibake:))
Må bare si at neglene dine er kjempefine. Sitter og ser på mine negler og får lyst til og gjemme dem;(
Kjempefine pulsvanter du har vunnet.
ha en kjempefin dag

Alven sa...

Hei :-)

Så bra at dere har hatt en fin tur :-)
Lekre pulsvarmere!
FInt med negler :-) Er negledesigner selv,men har ikke hatt tid til å legge på meg siden jeg fikk Gabriel. men snart skal jeg ta meg tid :-) Er jo mye mer delikat enn disse korte stubbene :-)

Ha en super tirsdag :-)

Klem

Tone Yvonne sa...

Hei og velkommen hjem!!

Hørtes veldig deilig ut med en pause i solen!! Skjønner godt at pulsen øker med varmen. Nå kan den jo fortsette med det her hjemme ;O)

Flotte pulsvarmere, delikat strikket :O)

Kos deg og ha en riktig fin onsdagskveld!!

klem :O)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å så deilig det hørtes ut med spaniatur. Her smelter snøen altfor seint. kan nok ha noe å gjøre med at vi bor der i asker som det er mest snø:( nå håper jeg bare at vi kommer til en snøfri hage på hytta.
nydelige pulsvanter du har fått deg.
Må du ha en herlig påske og kose deg masse
Klem:)

Related Posts with Thumbnails