onsdag 3. september 2008


Etter jobb i går tok jeg meg en windowshopping tur på House of Oslo. Liker det senteret, hvertfall hvis man har lommeboka full av penger (noe som jeg ikke har). Fant denne nyyyyyyydelige lampa. Den er så søt!
Prisen derimor er heller deprimerende... 17000,- Jepp, vil bare overse den prisen.
"Kjære... jeg har funnet ut hva jeg ønsker meg til jul"

5 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Du er "ny" for meg, første gang jeg er på besøk her hos deg:) Så flott hus dere bygger!

Klem Anette

Synnøve sa...

Hei hei! Tusen takk for koselig kommentar hos meg :) Hihi, ja hadde jeg kommet til min bedre halvdel og sagt at jeg ønsket meg en lampe til 17000,- til jul, hadde han vel gått i bakken tenker jeg...! Gratulerer med å ha solgt leiligheten, spennende å bygge nytt hus :) Ha en fin kveld! Synnøve

innendørs sa...

...men lampa var virkelig kanon!!!:D

CosiFanTutta sa...

Hyggelig med award og hyggelig at du synes det var fortjent!
House of Oslo er fanastisk. Har bare vært der en gang med min søster. Hun hadde guttungen sin med, så det var litt begrenset hvor lenge han holdt ut. Jeg kunne "holdt ut" en uke på House of oslo.
Ha en god helg!

charm design sa...

Hei og tusen takk for en kjempe hyggelig komentar.Jeg synes det er super gøy at du fant min stue inspirerende.det er jo så vanskelig å bestemme seg når man går rundt å kikker.jeg har hatt en runde i dag med mann og barn på living,for å finne møbler til en tv stue.Og grøss og gru det er helt håpløst.Første komentar fra min mann når vi kom inn:denne var fin,den tar vi.Passet nemlig med prisen han hadde tenkt seg.......men ble det den.....å nei da...mor hadde sett seg ut en som var mye dyrere og kulere.....og den ble det...he he.
gleder meg til å følge hus byggingen deres.god helg

Related Posts with Thumbnails