søndag 21. september 2008

Mmmm... Søndag.

Før syntes jeg Søndager var trege og kjedelige. Det skjedde ingenting på Søndager. Men det er jo selvfølgelig hva man gjør det til selv:) I dag dro samboeren min til Frankrike (heldig, heldig, heldig!!!) i forbindelse med jobben. Kjørte han til flyplassen. Klokka var sånn 10.30. Hadde litt god til for jeg skulle på loppis klokka 12. Da tok Klapton og jeg en tur i skogen.


Han var fornøyd, jeg var fornøyd:)


Høsten begynner virkelig og kle seg i skogen.


Dro videre på loppis som var en skuffelse... De var ganske dyre. Det var flere som reagerte på det enn meg. Litt synd for det er jo litt av moroa med loppis at det er så billig. Dro videre til mamma og pappa. De var godt i gang med å lage eplemos av en haug med epler. Mamma bakte eplekake, mmmm.... Søster, mann og lillegutt kom også på besøk.

Foto: apretif.no

Hadde avtalt og møte ei vennine for og gå tur. Vi gikk en to timers tur. Klapton var overlykkelig;) For å ikke virke for sunne spiste vi is og drakk kaffe når vi kom hjem.


Hun hadde masse levende lys. Koslig! dessuten hadde hus forskjellige gardiner i alle vinduene som virkelig gjorde seg! Hun får heller aldri for mange puter;)

14 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Mmmm den kaken såg deilig ut.
Jeg har også opplevd sånne overprisa loppiser. Spes. inne i Oslo. Har de glemt at de er loppemarked med masse skitne varer. Jeg hadde god lykke på Skui på søndag. 30,- for pinnestoler også skulle de ha bare 15,- for et heklet sengeteppe som var helt fint. Trodde ikke mine egne ører.
Det er et stykke å kjøre med vel verdt det.

Livy sa...

For en herlig dag du hadde i går! Jeg var også slik som deg før - kjedet meg på søndager, men nå kan jeg ikke få nok! En dag bare til kos og det man har lyst til - ja takk:-)

Ønsker deg en super uke!
Klem

Tulip sa...

Høres ut som du har hatt en koselig helg, selv om mammen er bortreist.
Godt å være litt alene innimellom, får gjort litt av "sine" ting da!

Ha en fin uke!

søte drømmer sa...

Så fin søndag du har hatt! Det er så flott å gå tur nå i strålende sol og høstfarger! God kveld, klem Tone

GundaM sa...

Hmm, nydelig kake og herlig hundevoffs ;0) Har lyst på en selv og men akkurat nå er vi for mye borte til at vi kan ha hvalp;(

Ser du er dekoratør! Er selv utdannet som det og jobbet 12 år som aktivt før ejg fant på no`annet;0)

ha en flott kveld!

innendørs sa...

Ah, det hørtes ut som en deilig søndag!! Heldige Klapton! Lykke til på neste loppis!;)

Ingunn sa...

Den eplekaka så sinnsykt god ut!!!FRISTEFRISTE!!!!
Kjedelig at loppisen ikke ble som forventet da!!!

God kveld og klem til deg

Christina Mari sa...

Hei! Så ut som du hadde en superfin søndag! elske søndagan,så kos å slappe-av-dag der man kan gjøre som man vil! :)

Ønsker deg en superfin dag!

CosiFanTutta sa...

Hei igjen
Glemte å svare deg på sprøsmålet på bloggen min : Nei, tror nok ikke jeg skal ha gardiner på vinduene mine. Mamma spør om det samme hver gang hun er innom :o)
Jeg liker det sånn, men de aller fleste (som er ærlige) sier de ville hatt gardiner, ja :o)
Hørtes ut som en trivelig og aktiv søndag.

innendørs sa...

Heia!! Ja, jeg fikk tak i mønster!!!! Så om du skulle få tid en gang, vet du hvem du kan spørre;) Har laga 2 lapper foreløpig, og idag må jeg ut å kjøpe flere farger!! Veldig moro! ..enda! hehe, aner meg at deter et litt stort prosjekt, men får nå bare ta den tiden det tar!!!

ha en deilig dag du:)

borghild sa...

Så herlig med en søndag hvor man egentlig ikke gjør stort, men likevel føler at en har gjort en hel masse!!!:-) Deilig med sånne dager, men ikke gøy med dyre loppiser, er helt enig i at loppiser skal være billige, Fretex er jo blitt sååå dyre, synes jeg! Selv gikk jeg glipp av to loppemarkeder sist helg siden vi hadde besøk, og kunne nesten kjenne absistensene, he he... Vel, vel, håper jeg får sjansen igjen neste helg! Ha en fin ukeslutt! Klem B:-)

Christina Mari sa...

ååå,i denne tia når det starter å bli mørkt ute,å man ser at dagene bare går,så kommer jula inn i hode å hjerte mitt! :) Er så gla i jula,å nei er ikke lenge for sjokoladene å pynten kommer i butikkene :)

Ha en fin dag! :)

Bdicte sa...

Hei! Takk for koselig kommentar på min blogg. Du kan selfølgelig legge meg til listen din:)

Fabrikken sa...

Høres ut som en herlig dag - søndager er koselige :)

Det er fredagskvelden også - ha en fin en :)

Klem fra nr. 5

Related Posts with Thumbnails