søndag 7. september 2008

Ut på Søndagstur aldri sur!


I dag bestemte samboeren min og jeg for og innta middagen utendørs på skogstur:) Det var regn i lufta men vi slapp unna med det verste. Gikk en liten tur inn i skogen til en gapahauk med bålplass. Klapton (voffisen) var ikke akuratt skuffa heller:) Vi tennte opp bål å koste oss med pølser og kaffe. Så deilig og kjenne høstlufta som er litt kald i kinnene.


7 kommentarer:

by Siv sa...

Ser så deilig ut :)
Godt å komme seg ut, altfor lett å sitte inne... og så er plutselig dagen over. Blir nok av uværssøndager fremover!
Nyt de siste timene av helg
*Siv*

Anne sa...

Så koselig søndagsmiddag. Lykke til videre med husbygging : )

CosiFanTutta sa...

Det så koselig ut :o)
Hvis det går an å være "glad i" et møbel så er jeg glad i Peel-stolen min :o)
Den er veldig god å sitte i (og sove i også)
Ha en fin uke!

E:-) sa...

Du så deilig det så ut! Godt å komme seg ut i frisk luft. Synes høsten er perfekt til sånne turer, synd at jeg er for lite flink til å gjøre det samme...

Huset deres ser ut til å bli kjempekoselig! Gøy å bygge helt nytt! Kan velge akkurat det du vil ha (og lommeboka tillater...) :-)

Karna sa...

Herlig!

Skulle egentlig på en lang skogstur i går jeg også, men Petra som venter valper er ikke så lysten på å gå så lange turer lenger...

Skal ikke være redd for å bestille hos Wall Words, kjempe rask levering, og du får beskjed om hva det koster, bare å sette i gang!

Lykkehuset sa...

Takk for hilsen.Tildaen er nydelig! Spenstig med middag i skogen:) Det blir det ikke altfor mye av her.. Ha en fin, fin dag!

Nita sa...

Har ikke vært her på noen dager, ville bare gratulere med leilighetssalg. Det er en deilig følelse når du kan hekte en bolig av skuldrene og bare konsentrere deg om den nye :)
Ønsker deg en fin uke.

Related Posts with Thumbnails