fredag 14. mai 2010

Sommer i stua

Ny årstid, ny stue! Flere som kjenner seg igjen?
I år fallt fargen på svak rosa. Det går så fint til de jordnære fargene vi ellers har. Rosa lingardiner fant jeg faktisk på Ellos.no.  Ellers er det lys og tekstiler som har blitt byttet ut.
Utrolig hva det vil si å bare få en liten fargeforandring i stua.



Har ikke fått hvert så mye ute i blogglandia det siste. Har hver masse på jobben i det siste men må si det har hvert kjempe gøy også! På Onsdag lanserte vi en ny kolleksjon desinget av Jade Jagger og den ble SÅ godt tatt i mot. Anbefaler å gå inn på Indiska sin nettside å ta en titt. 
Frøken Jagger har designet både interiør, smykker og klær. Var så heldig å få være med å lage pressevisningen også. Det var masse presse, noen bloggere og moteguruer tilstede. Vi hadde både DJ,  bartender og fancy fingermat fra Pascal;-D Det er ikke hvertdagskost for meg hvertfall!

Kos dere videre alle sammen!

8 kommentarer:

A-H sa...

Ja årstidforandringer er et must!! Deilig med noe nytt!! Ble kjempefint hos deg;)

Ha en flott helg;)

Tovepia sa...

Nye lys og puter, og vi får et helt nytt interiør..ihvertfall føles det slik;) Lys rosa er en av mine favoritter, bruker den som brudd mot hvitt og blåfarger på hytta;)

Ha ei god helg og klem fra meg;)

CosiFanTutta sa...

Heisan, den nye vesken var super!
Skal ikke så mye til før det blir lysere og lettere. Kanskje noe å tenke på, hmmm...
Det er ikke ofte jeg gjør noe hjemme hos meg. har liksom ikke noe pynt som kan skiftes ut, fordi jeg har ikke pynt. Forsto du :o)

Så heldig du har vært å få være med på lanseringen. Det utrolig mye flott, skal rett på Indiska på tirsdag, banna bein. Skal ha kjole og sjal/skjerf. Håper ikke alt er borte sånn som det bruker å være når H&M har lanseringer av samme typen :o) Tusen takk for tipset!

Ha en strålende helg. Jeg skal kose meg med god mat og gode venner og noe i glasset, tenkte jeg

Cosi-klem

Ruths datter sa...

Så nydelig det var med rosa- Det er virkelig lekkert. Kjekt å se deg i blogglandia igjen.
Ønsker deg en fin langhelg

Ann-Cathrin sa...

Så fint hos deg:) her blir det også rosa denne våren. Jeg knipset faktisk litt bilder i stad. har til og med kjøpt en rosa kjole...og jeg har aldri vært noen rosa jente egentlig. men alt til sin tid! veldig fint hos deg ihvertfall, fine detaljer! Ha en fin lørdagskveld:)

Inger Lises Verden sa...

Hej Anka! Opskriften på flagene er fra Karenklarbaeksverden.blogspot.com
På Garnstudio kan du se hvordan de forskellige masker hækles.
Jeg er selv ret ny indenfor hækling, så alt kan lade sig gøre. Jeg måtte nu også have hjælp til at komme igennem:-)
Hvis du vil i gang kan du skrive til mig, så kan jeg sende opskriften på mail til dig. Der er nemlig lidt fejl i Karens opskrift.
Kh Inger Lise

På Låven sa...

Hei på deg.
Takk for kommentaren om plassering ved kassa.Det er akkurat sånne ting jeg ikke er så flink til.Har veldig lyst til å leie deg noen timer så du kan boltre deg i butikken.Sånn som vi har snakket om.Vet du har mye å gjøre,men skulle du få tid er jeg glad.Drar til Riga 17mai for å besøke sønnen. Må få tatt noen spabehandlinger også.
Klem fra meg

Åpent^hus sa...

hei Anka
koselige bilder
gratulerer med vel overstått bursdag forresten!
og fortsatt fin helg
nå må jeg sjekke ut sidene til Indiska :)

klem, Åpent hus

Related Posts with Thumbnails