søndag 25. april 2010

Ullern Gård

Begynner loppemarkedene å gå tom for skatter? Eller har det bare blitt sååå populært at det er ingenting igjen når jeg kommer? Var til og med på et loppemarked på landet før det åpnet (meg og en sigøynerfamilie som ventet på å komme inn, hehe) Men fant ingenting da heller...

Men jeg kan fortelle dere hvor dere kan finne skatter jeg! Har tenkt på det lenge og i dag fikk jeg endelig pakparten i gir:-D Heiv meg i bilen og kjørte til Ullern gård på Skarnes. Fikk ta mange fine bilder der men har litt problemer med å få dem inn på pc'en så det for bli et annet innlegg. Men gled dere for der var det fint. En gård på over 1000 kvm med masse gammle møbler, ting og tang. Alle rom var innredet med sofaer, spisestuer, barnerom osv. Det luktet deilig mat og vaffler som de solgte i en kafe full av antikviteter (hvor alt var til salgs:) De som driver denne antikklåvet vet hvordan det skal gjøres!


Denne gammle raspen ble det perfekte telysfatet:)


Er ikke disse tøffe???


Så fant jeg disse gammle boksehanskene. Kjempe kule å pynte opp med. 

Takk for alle nyttige tips jeg fikk i forringe innlegg om haven, blomster osv.
 Det hjalp veldig og jeg gleder meg til å begynne i hagen.

17 kommentarer:

LillaLykke sa...

Ja, det var faktisk ikke tull. Jeg måtte sjekke prisen 2 ganger i de prismaskinene de har på Norli :) hehe.

Hvordan var det å bo i Brighton? I 04/05 bodde jeg i sør-vest england i en liten by i Sommerset, og kunne veldig gjerne tenkt meg å flytte til England igjen, gjerne nærmere London!

Boksehanskene var forresten stilige!! :)

Torill sa...

Loppemarkeda er ikkje det dei ein gong var. Folk er vel meir bevisst på kva dei eig og gir det ikkje vekk lenger. Eller så er det så mange loppemarked og samstundes at det er trendy, så då vert det vel berre slik :-) Fortell gjerne om hageplanane dine. Eg klarer ikkje bestemme meg for noko.

Tovepia sa...

Har faktisk bare vært en gang på loppemarked, skyldes kanskje at jeg har for mange lkoper selv;)
Artig å bruke raspa som lysholder, kjempefint!
Ha ei god uke og klem fra meg;)

Huset på kollen sa...

Hei,

Bra tips til bruktmarked! Jeg synes bare tanken på loppemarked blir stress, altfor mange ute etter det samme, og dermed langt mellom kuppene. Mange kjenner også folk i korps osv som er med og arrangerer, og dermed mistenker jeg at en del ting (feks tallerkenhyller) ikke kommer ut på markedet en gang. På markeder er stresset borte, jeg farter av og til selv innom en helt vanlig bruktbutikk i Follo som får inn varer kontinuerlig, og har kommet ut med både tallerkenhylle, Norgesglass og kjekt småtteri :)

Stas med nye gardiner og blomster ja, våren kommer rett og slett litt inn! Serviettene rasket jeg med meg på Søstrene Grene for et par uker siden. Da jeg var der igjen på fredag var de borte. Men jeg fortvilte ikke, de hadde nemlig røde med hvite prikker, perfekt match til GreenGate ;)

Ha en strålende ny uke!

Heidi

sandra sa...

de boksene i zink var skikkeli KULE!!!! måtte le når jeg leste komentaren din! Jeg er heller ikke klar for bikini-sesongen... Nå må jeg ta meg sammen. Knekkebrød til frokost idag;) ha ei fin uke!!

Unknown sa...

Hei Ann kristin
Jeg savnet deg på bloggtreffet, men det er jo litt langt å dra for deg.
Skal du til Hvaler i helgen så gi meg et vink så kan vi møtes der...det hadde vært så hyggelig å treffe deg.
god uke .
klem...Ellen

Alven sa...

Hei :-)

Har ikke fått vært på noen ordentlige loppermarkeder i år...var på ett mini på ett torg i lillehammer forrige helg...men nå får jeg ta meg sammen å se i avisene,så kanskje jeg får meg noen fine lopper før sesongen er helt over :-) Men det er ikke som det en gang var nei... synd :-(


Ha en flott ny uke :-)

lisasornes sa...

så mye stilig ♥

~vårklem~

Emmas utsikt sa...

Heia!

Først: jeg kjente nesten ikke igjen deg, du har skiftet bilde ikke sant? Så søt du er. :)

Jeg har lest om Ullern gård, men aldri tatt turen. Hvordan er de i pris?

Klem!!

Cathrines blogg sa...

Takk for Koselig kommentar inne hos meg! Nå er det lenge siden jeg har blogget, men har plutselig fått ånden over meg!
Det er skikkelig lenge siden jeg har vært på loppemarked, men jeg ser det er mange som finner vakre skatter! Den som leter finner!!
Lykke til videre, vi sees :o)

charm design sa...

Tusen takk.....
Så flotte de boksehanskene var,utrolig kule.
Ønsker deg en fin fin uke,klem Heidi

På Låven sa...

Hei igjen.
Jeg fikk vite at du og Ellen skal møtes på låven og det blir kjempekoselig.Skal dra til bakern og kjøpe inn noe skikkelig kalorierbomber.Kjenner veldig godt Ullern gård,har en soffebenk som kommer derfra pluss mye annet som jeg har rasket sammen.Vi sees til helgen. Klem fra Reidun

Elizabet Stilig hjem sa...

Loppemarked er ekstremsport i disse dager. Alt for mange mennesker som nesten slåss om de samme tingene. Takk for tipset til loppemarked, du fikk med deg mye fint derfra.

Ha en fin kveld!

Klem Elizabet

Synnøve sa...

Jeg har heller aldri funnet noe på loppis. Så jeg er full av beundrig av folk som finner så mange fine skatter på loppis.
Boksehanskene var råstilig. Har sett de på nå nettbutikker til 15ookr.Alt for dyrt synes jeg.

Ha en fin kveld:)
Klem

CosiFanTutta sa...

Hei, hei, så flott bilde det var av deg i profilen :o)
Jeg har kjørt forbi Ullern gård endel ganger i barndommen, så det var et kjekt gjensyn. Kan ikke husle at det gikk an å kjøpe noe der, den gang da.

Du er speisielt kreativ! Utrolig morsom løsning med raspen og boksehanskene! Nydelig kopp i innlegget under. Jeg har derimot ingen hageråd!

Ha en fin, fin helg!

Cosi

Solveig sa...

wow! for et tips - og boksehanskene er så diggbare, hihi. herlig:)

sorry jeg er litt treg på kommentarer om dagen! lampen ER fra habitat. ble med hjem fra barcelona - fikk liksom plass i ryanirbagasjerestriksjonsbagen:)

håper du har en fin vår!!

www.77yum.com sa...

熱舞視訊聊天室
免費成人影音
a片成人網站
無碼h動漫
無碼h動漫
免費a片卡通電影
成人自拍裸照
情色影音網
無碼h動漫

Related Posts with Thumbnails